Foto's ter herinnering aan de mooie momenten in de stad!

Wat een mooie dames op deze prachtige locatie!

Welkom lieve Jenna!

Hoera! Alweer twee jaar!

Wat een prachtig gezin, binnenkort met vier!

Lieve Lea is 1 jaar geworden. Gefeliciteerd!

Het introkamp van BBE  was ook dit jaar weer een succes! 

Afgelopen week deze twee mannen voor mijn camera gehad. Wil jij ook zulke foto's en een blijvende herinnering? Mail me dan! 

Bestuursleden SVBBE 2019-2020

02-05-2019

Prachtig om dit kleine wonder vast te leggen.  

 

13-05-2019

Super om dit mooie en persoonlijke moment vast te leggen. Wil jij ook een shoot met familie, vrienden of je partner? Mail me, dan maken we er samen wat leuks van!

4-10-2018

26 en 27 september was het weer tijd voor het jaarlijkse introkamp voor de nieuwe BBE studenten. Crazy 88, kledingketting, spellen middag , BBQ , feestavond en kanoën  zijn dan de eerste dingen die bij iedere oudere student opkomen. Hieronder een impressie van dit introkamp.

Nieuwsgierig geworden? Alle foto's zijn te vinden op de Facebook pagina van SvBBE!

17-07-2018

2-06-2018
Jaarlijks wordt volgens traditie door de jonkheid van Cadier en Keer het den planten georganiseerd.  Hierbij wordt eerst de oude den afgelaten. Een week later wordt er in de ochtend vertrokken naar het bos in Vijlen om de nieuwe den te kappen en mee te nemen naar Cadier en Keer. Hier wordt de den versierd door de jonkheid, gehuldigd door de inwoners en gezegend door de pastoor. De nieuwe den wordt vervolgens door de getrouwde mannen van het dorp recht gezet. 

26-05-2018

Een bijzondere plek, een plek die veel vragen onbeantwoord laat. Een weergave van hoe mensen, om welke reden dan ook, ergens kunnen verblijven , iets tot hun plek kunnen maken en dit kunnen achterlaten. Een indrukwekkende plek. 

22-04- 2018